Hoe kan ik snel een offerte opstellen?

Een professionele offerte opstellen in een handomdraai

Een correcte offerte opstellen

Een correcte offerte opstellen

Een offerte is een aanbod tot het sluiten van een overeenkomst. Dit verzoek naar bijvoorbeeld een potentiële klant moet er natuurlijk netjes uitzien. Een goed opgestelde offerte bevat o.a. prijs, omschrijving, planning en eventuele kortingen. Een nette opmaak opstellen kost vaak veel tijd. Met programma’s als Excel en Word is dit een tijdrovend proces. Met DigitaleFactuur kunt u wel eenvoudig offreren in uw eigen huisstijl. U hoeft niet langer meer in Word of Excel te knoeien voor een strakke opmaak. Bekijk hier een voorbeeld van hoe wij een offerte opstellen.

Lees meer

Hoe werkt het online opstellen en sturen van een offerte?

DigitaleFactuur bevat de juiste functionaliteiten om gemakkelijk en snel een offerte te maken en te versturen. Zo kunt u tijd en geld te besparen. Sjablonen kunnen daarnaast eenvoudig toegevoegd worden om de opmaak compleet en persoonlijk te maken. Vervolgens kan alles worden samengevoegd in een PDF-formaat in uw eigen huisstijl naar het invoeren van de gegevens. De klant ontvangt een e-mail met een PDF-bijlage. Dit PDF-bestand ziet er professioneel uit (in uw huisstijl) en uw klanten kunnen het online goedkeuren. Zo ziet u via DigitaleFactuur snel of de klant akkoord is gegaan met uw aanbod.

Meer informatie

36 gratis offertes opstellen per jaar

Met DigitaleFactuur stuurt u uw klanten binnen enkele minuten een offerte. Deze kan online geaccepteerd of afgekeurd worden. Probeer nu gratis DigitaleFactuur. Verstuur gratis 36 offertes en 36 facturen per jaar.

Bezoekers van deze pagina vonden ook interessant...

Bekijk een voorbeeld van een online opgemaakte offerte

Offertes maken eenvoudig en snel. Ervaar het zelf met onze voorbeeldofferte. Alle vereisten aanwezig en klaar om te versturen.

Bekijken

Wat zijn de mogelijkheden van online projectmanagement?

Eenvoudig en overzichtelijk projecten beheren met online tijdschrijven. Behoud eenvoudig het overzicht over het begrotingsbudget en voeg personen en/of projecten en taken toe.

Bekijken

Op welke manieren kan ik online facturen sturen?

Facturen versturen op verschillende manieren Facturen worden standaard per e-mail verstuurd. Dit kan zowel automatisch als handmatig. Naast versturen per mail is faxen en per post ook een mogelijkheid.

Bekijken