Hoe kan ik snel een professionele offerte maken?

Offerte maken kan eenvoudig en snel

Een correcte offerte maken

Een correcte offerte maken

Een offerte is het voorstel tot het aangaan van een overeenkomst. Dit voorstel naar bijvoorbeeld een potentiële klant moet er natuurlijk duidelijk en professioneel uitzien. Een goed opgestelde offerte moet o.a. prijs, omschrijving, planning en eventuele kortingen bevatten. Een nette opmaak en het versturen kost veel tijd. Met programma’s als Excel en Word is dit een tijdrovend proces. Met DigitaleFactuur kunt u wel eenvoudig en snel factureren offreren in uw eigen huisstijl. U hoeft niet langer meer in Word of Excel te knoeien voor een mooie opmaak. Online een offerte maken, die u met slechts een paar muisklikken heeft ingevuld, opgemaakt en verstuurd! Bekijk een voorbeeld van hoe wij een offerte maken.

Probeer gratis

Online offerte maken hoe doe ik dat?

DigitaleFactuur bevat de juiste functionaliteiten om gemakkelijk en snel het voorstel te maken en versturen. Zo bespaart u veel tijd en geld. Daarnaast kunnen eenvoudig en snel sjablonen worden toegevoegd om de opmaak compleet te maken. Vervolgens kan alles na het invoeren van de gegevens worden samengevoegd in een PDF-formaat in eigen huisstijl.
U kunt deze PDF bestanden e-mailen of per post versturen. De klant ontvangt een e-mail met de belangrijkste informatie, een link om de gemaakte offerte te bekijken en een link om deze te accepteren. Dit kan op de computer of via een mobiele app.

Meer informatie

Gratis 36 offertes maken per jaar

Met DigitaleFactuur stuurt u uw klanten binnen enkele minuten een offerte. Deze kan online geaccepteerd of afgekeurd worden. Probeer nu gratis DigitaleFactuur. Verstuur gratis 36 offertes en 36 facturen per jaar.

Bezoekers van deze pagina vonden ook interessant...

Bekijk een voorbeeld van een online opgemaakte offerte

Offertes maken eenvoudig en snel. Ervaar het zelf met onze voorbeeldofferte. Alle vereisten aanwezig en klaar om te versturen.

Bekijken

Wat zijn de mogelijkheden van een gratis DigitaleFactuur account?

Naast het opmaken en versturen van zowel facturen als offertes zijn er nog veel meer mogelijkheden. Volledig kosteloos en op elk moment opzegbaar.

Bekijken

Wat zijn de mogelijkheden van online projectmanagement?

Eenvoudig en overzichtelijk projecten beheren met online tijdschrijven. Behoud eenvoudig het overzicht over het begrotingsbudget en voeg personen en/of projecten en taken toe.

Bekijken