Hoe maak ik een factuur in Excel?

De mogelijkheden en gemakken van online facturatie

Hoe maak ik gemakkelijk een factuur zonder Excel

Hoe maak ik gemakkelijk een factuur zonder Excel

Bent u één van die ondernemers die zijn facturen maakt in Excel? Het maken van een factuur in Excel kost veel tijd door het steeds weer moeten opzoeken en invoeren van klantgegevens. Een factuur in Excel opmaken is lastig. Maak het een stuk eenvoudiger voor uzelf! DigitaleFactuur beidt een online facturatieprogramma waardoor u nooit meer een factuur in Excel hoeft op te maken. In plaats van de vele handelingen die u nu met Excel moet doen, heeft u met DigitaleFactuur in enkele muisklikken een factuur gemaakt. Facturatie kan bij DigitaleFactuur zowel per e-mail als per post. Bekijk ons voorbeeldfactuur.

Online factureren kan gratis!

Online facturatie eenvoudiger dan Word of Excel

DigitaleFactuur is een programma dat u helpt uw facturen op te stellen en te versturen. Facturen opstellen met Word of Excel is niet meer nodig. Na het instellen van uw account kunt u gegevens invoeren van klanten en factuursjablonen toevoegen. De facturen kunnen, in tegenstelling tot facturen in Excel, direct verstuurd worden. In de e-mail die klanten ontvangen, is de factuur bijgevoegd als bijlage. Vervolgens kunnen uw klanten de factuur direct betalen met iDEAL.

Meer informatie

Factuur in Excel is verleden tijd. Online facturatie kan namelijk gratis

Voortaan stuurt u met DigitaleFactuur uw facturen gratis; tot wel 36 facturen en 36 offertes per jaar! Stap over en start met een gratis account. U kunt te allen tijde upgraden of opzeggen. De opmaak en het versturen van een factuur in Excel is voor u verleden tijd.

Bezoekers van deze pagina vonden ook interessant...

Bekijk een voorbeeld van een online opgemaakte factuur

Facturen maken eenvoudig en snel. Ervaar het zelf met onze voorbeeldfactuur. Alle vereisten aanwezig en klaar om te versturen.

Bekijken

Op welke manieren kan ik online facturen sturen?

Facturen versturen op verschillende manieren Facturen worden standaard per e-mail verstuurd. Dit kan zowel automatisch als handmatig. Naast versturen per mail is faxen en per post ook een mogelijkheid.

Bekijken

Wat zijn de mogelijkheden van online projectmanagement?

Eenvoudig en overzichtelijk projecten beheren met online tijdschrijven. Behoud eenvoudig het overzicht over het begrotingsbudget en voeg personen en/of projecten en taken toe.

Bekijken